Loading...
Bilvårdstjänsten 2019-10-10T11:49:49+02:00

Utvändig handtvätt 149:-

Applicering av vårt supereffektiva skumshampoo, spolning och torkning av bilen.
Med vårat skumschampo lossnar smutsen enkelt från lacken och din bil blir skinande blank!

Utvändig handtvätt med vax 199:-

Avfettning, insektborttagning, fälgrengöring, handtvätt med AutoSmart glansschampo och carnauba vax, spolning och torkning av bilen.

Utvändig handtvätt med vax 349:-

Avfettning (4 olika), insektborttagning, fälgrengöring,  handtvätt med AutoSmart glansschampo och carnauba vax, spolning av gummimattor, torkning av bilen och behandling av däcksidor.

Invändig tvätt 799:

Rengör hela kupén genom att gå igenom dörrgångar, paneler, mittkonsol, dörrsidor, dammsugning av interiör samt bagageutrymmet, spolning av gummimattor och fönsterputs.

Utvändig handtvätt med vax och invändig ​1190:-

Avfettning, insektborttagning, fälgrengöring, handtvätt med AutoSmart glansschampo och carnauba vax, spolning av gummimattor, torkning av bilen, rengör hela kupén genom att gå igenom dörrgångar, paneler, mittkonsol, dörrsidor, dammsugning av interiör samt bagageutrymmet, vinylglans på utvändig plast och däcksidor, fönsterputs.

Priset gäller för normalstora personbilar. För större bilar (SUV, skåpbil, lastbil etc) sätts individuella priser.

Rekondpaket Fräsch 1990:-

Detta bilvårdpaket innehåller utvändig handtvätt inkl. avfettning, fälgrengöring, borttagning av insekter, asfaltsfläckar och maskinpolering med vax, samt vinylglans på utvändig plast, gummi och däcksidor.

Rekondpaket Brons 2690:-

Detta bilvårdpaket innehåller utvändig handtvätt inkl. avfettning, borttagning av insekter och asfaltsfläckar, fälgrengöring, invändig tvätt: rengör hela kupén genom att gå igenom dörrgångar, paneler, mittkonsol, dörrsidor, gummimattor, dammsugning av interiör samt bagageutrymmet, fönsterputs, maskinpolering med vax samt vinylglans på utvändig plast, gummi och däcksidor.

Rekondpaket “Silver” med Lackförsegling 3290:- (Ord pris 4290:-)

Detta bilvårdpaket innehåller utvändig handtvätt inkl. avfettning, borttagning av insekter och asfaltsfläckar, fälgrengöring, motortvätt, Tornado tvätt för att få bort smuts från Alla svåråtkomliga ställen, komplett invändig tvätt: rengör hela kupén genom att gå igenom dörrgångar, paneler, mittkonsol, dörrsidor, gummimattor, dammsugning av interiör samt bagageutrymmet, skinnbehandling, fönsterputs, 2 steg maskinpolering med Silver One lackförsegling (mycket långvarigt och stark skydd på lacken, 12-15 månader) samt vinylglans på utvändig plast, gummi och däcksidor

Rekondpaket Guld (Lackförsegling Silver Seal) 4990:-

Detta bilvårdpaket innehåller utvändig handtvätt inkl. avfettning, borttagning av insekter och asfaltsfläckar, fälgrengöring, motortvätt, Tornado tvätt för att få bort smuts från Alla svåråtkomliga ställen, komplett invändig tvätt: rengör hela kupén genom att gå igenom dörrgångar, paneler, mittkonsol, dörrsidor, gummimattor, dammsugning av interiör samt bagageutrymmet, skinnbehandling, klädseltvätt, fönsterputs, 3 steg maskinpolering med Silver Seal lackförsegling för nordisk klimat (mycket långvarigt och stark skydd på lacken up till 36 månader!) samt vinylglans på utvändig plast, gummi och däcksidor.

– Kvalitetskontroll med UV-ljus
Som första tillverkare i världen har vi tillfört ämnen i lackskyddet som gör produkten spårbar med hjälp av UV-ljus. Detta innebär att en kvalitetskontroll kan utföras av din rekondtekniker tillsammans med dig som kund, för att säkerställa att Silver Seal är korrekt applicerat på ditt fordon. Ett fullgott skydd har man redan 24 timmar efter utförd behandling, men produkten reflekteras av UV-ljus under hela härdningsprocessen, vilket normalt tar mellan 3-14 dagar beroende på luftfuktighet och temperatur.

– Exklusiv bilvårdsväska
I samband med att ditt fordon genomgår en Silver Seal-behandling ingår även en exklusiv bilvårdsväska. Väskan är fylld med produkter för att underlätta skötseln av ditt fordon och hålla det rent och snyggt.

– Certifikat
Under utvecklingsarbetet har Silver Seal genomgått omfattande tester i vädermaskin som påvisar ett fullgott skydd av lacken i upp till 36 månader. I samband med utförd behandling medföljer även ett certifikat. Det kan vara bra att spara för eventuell framtida försäljning, ett bevis på ett välskött fordon.

Priset gäller för normalstora personbilar. För större bilar (SUV, skåpbil, lastbil etc) sätts individuella priser.

Lackförsegling Silver One 1K från ​990:-

Avfettning, insektborttagning, fälgrengöring, handtvätt med glansschampo, torkning av bilen, maskin vaxning med AutoSmart Silver One 1 komponent lackförsegling,

Silver One ger ett mycket långvarigt och stark skydd på lacken som försvårar för yttre faktorer såsom UV-ljus, vägsalt, avfettningsmedel och fukt att oxidera ytan. 12-15 månader

Lackförsegling Silver Seal från 1490:-

Avfettning, insektborttagning, fälgrengöring, handtvätt med glansschampo, torkning av bilen, maskin vaxning med AutoSmart Silver Seal.

Silver Seal är en glansförsegling som skyddar lacken från UV-ljus, vägsalt samt kemiska produkter.
Silver Seals produkter är speciellt utvecklade för vårt nordiska klimat och hjälper till att behålla lackens glanstal under mycket lång tid. 12-18 månader.

Glasbehandling framruta 399:-

Aquapel är ett skydd för bilens rutor. Fördelen är att smuts, insekter och trafikfilm inte fastnar lika hårt på glaset som på en obehandlad ruta. Rutorna blir mycket lätta att hålla rena. En annan effekt är att vattendropparna glider av rutorna vid körning i högre hastighter. Därför behöver torkarna inte användas lika frekvent som på en obehandlad ruta. Aquapel minskar dessutom reflexerna vid mörkerkörning.

Hållbarheten är ca 6 månader

Klädseltvätt tyg/skinn från 200:- per säte

Dammsugning och våtsugstvätt av klädsel. Svårare fläckar förbättras eller försvinner helt med ånga eller fläckborttagningsmedel. Skinn tvättas med speciella medel och behandlas efter med skinnmedel.

Motortvätt från 299:-

Motorutrymmet behandlas först med avfettningsmedel för att sedan spolas med vatten, därefter tvättas utrymmet med schampo och borste. Efter det torkas motorutrymmet noggrant för att senare behandlas med plast och gummiglans som ger en blank fin yta och även ett skydd.

Strålkastar-renovering 499:- per st.

Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrant rengör plasten, polerar bort repor och beläggningar och sedan förseglar ytan. Skyddet som läggs på är baserat på nanoteknik och skyddar gamla såväl som nya strålkastare under lång tid.

På detta sätt förbättras ljusstyrkan och trafiksäkerheten ökas.

Du behöver inte lägga ut tusentals kronor på nya strålkastare, låt oss ta hand om det!

Doftsanering från 990:-

Med hjälp av ett ozon aggregat behandlas fordonet för att permanent ta bort obehagliga lukter såsom röklukt, hund, katt mm. I behandlingen ingår även delar av en invändig tvätt för att få bort “källan” till luktproblemet.

Dekalborttagning 390:- per timme

Borttagning av dekaler på fordon, dekalerna tas bort och lacken därdekalerna suttit poleras för att få bort eventuella spår efter dekalerna.

Priset gäller för normalstora personbilar. För större bilar (SUV, skåpbil, lastbil etc) sätts individuella priser.

Polering?

Många tror att man polerar bara för att det ska vara snyggt. Till viss del är det väl så. Men vad många inte vet så har en polerad yta många fördelar. En polerad yta är motståndkraftig mot rost och oxidbildning. Att ytan sedan blir lättskött och snygg får väl ses som positivt.

Vaxning?

Alla billacker åldras, men med regelbunden vaxning kan du skydda och bevara bilens lack. Vaxet skyddar mot rostangrepp, UV-strålning, surt regn och annat skadligt nedfall. Vaxet ger glans, underlättar tvätten och gör det lättare att ta bort insekter på fronten. Du får en bil som är lättare att hålla ren, du sparar miljön och bibehåller värdet på bilen.

Lackförsegling?

Lackförsegling är en produkt som bearbetas ned i lackens porer och bildar en hård och högglänsande hinna som skyddar lacken mot vägsalt, asfalt och andra föroreningar, ger ett optimalt skydd med glans. Produkten hindrar blekning från ultraviolett ljus och skadas inte av några permanenta fläckar så som nitratetsning orsakad av fågelspill, trädsav eller som metallpåslag och industrinedfall m.m.

Lackförsegling Silver One 1 Komponent
Silver One ger ett mycket långvarigt och stark skydd på lacken som försvårar för yttre faktorer såsom UV-ljus, vägsalt, avfettningsmedel och fukt att oxidera ytan. 12-15 månader

Lackförsegling Silver Seal Nano 2 Komponent
Silver Seal nano 2K är en två-komponents glansförsegling som skyddar lacken från UV-ljus, vägsalt samt kemiska produkter.
Silver Seal nano 2K är speciellt utvecklad för vårt nordiska klimat och hjälper till att behålla lackens glanstal under mycket lång tid. 12-18 månader

Strålkastarrenovering

Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrant rengör plasten, polerar bort repor och beläggningar och sedan förseglar ytan. Skyddet som läggs på är baserat på nanoteknik och skyddar gamla såväl som nya strålkastare under lång tid.

På detta sätt förbättras ljusstyrkan och trafiksäkerheten ökas.

Du behöver inte lägga ut tusentals kronor på nya strålkastare, låt oss ta hand om

Glasbehandling?

Glasbehandling (Aquapel) är ett skydd för bilens rutor. Fördelen är att smuts, insekter och trafikfilm inte fastnar lika hårt på glaset som på en obehandlad ruta. Rutorna blir mycket lätta att hålla rena. En annan effekt är att vattendropparna glider av rutorna vid körning i högre hastighter. Därför behöver torkarna inte användas lika frekvent som på en obehandlad ruta. Aquapel minskar dessutom reflexerna vid mörkerkörning.

Hållbarheten är ca 6 månader